Ràdio Rosselló

'HEROIS LOCALS' | ANNA FERRER I VICTÒRIA PORTA

Anna Ferrer i Victòria Porta, a un pas de disputar l'Europeu de Portugal

La portera i la davantera del Vila-sana tanquen la temporada de debut a l'OK Lliga amb la convocatòria de la selecció absoluta

03/06/2018 08:40h

Àudio:

El Club Patí Vila-sana ha tingut un gran debut a l'OK Lliga femenina. Les lleidatanes han acabat vuitenes de la competició i han arribat a semifinals de la Copa de la Reina. A banda del premi per la feina ben feta en tenen un altre: la convocatòria de dues de les jugadores pels últims entrenaments de la selecció espanyola absoluta, previs a l'Europeu de Portugal.

A banda del premi per la feina ben feta en tenen un altre: la convocatòria de dues de les jugadores pels últims entrenaments de la selecció espanyola absoluta, previs a l'Europeu de Portugal. Victòria Porta i Anna Ferrer formen part de les 28 seleccionades per disputar el Draft 2018, que tindrà lloc del 8 al 10 de juny, al CAR de Sant Cugat i a Sant Hipòlit de Voltregà. D'aquí sortirà la llista de jugadores que participaran en les competicions internacionals.

El primer objectiu és l'Europeu que es jugarà a Portugal a l'octubre. Victòria Porta s'ha quedat a un gol de ser la màxima realitzadora de la lliga. I Anna Ferrer ha estat la setena portera menys golejada.

 

SEGUEIX-NOS «