La Xarxa

ENTREVISTA | BM GRANOLLERS

Any de comiats al KH-7 Granollers femení

A la continuïtat un curs més a la Divisió d'Honor Femenina s'hi han sumat les marxes de les carismàtiques Andrea de la Torre i Joana Capdevila

16/06/2016 09:00h

El KH-7 BM Granollers femení ha tancat aquest curs amb una nova permanència a la Divisió d'Honor Femenina, la màxima categoria de l'handbol femení estatal. En el seu segon curs a la categoria, han assolit la mateixa plaça que fa un any (han acabat dotzenes), però han sumat tres punts més que fa dotze mesos (18, pels 15 del curs 2014/2015). Un any que tenia un final emotiu: el comiat de dues jugadores molt carismàtiques. Es tracta de les capitanes Joana Capdevila i Andrea de la Torre, que deixen la pràctica de l'esport de l'elit, i que han estat entrevistades aquest diumenge a l''En joc'.

La capitana Joana Capdevila va anunciar l'abril passat que deixava l'handbol després de més d'una dècada al club granollerí. Dues setmanes després, era la portera Andrea de la Torre qui, en un comunicat molt sincer, explicava que no podia seguir combinant l'esport de l'elit amb la seva vida professional i personal.

En l'últim partit al Palau d'Esports, el 21 de maig passat, club, afició i ciutat, amb presència de l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, homenatjaven les dues jugadores.

 

SEGUEIX-NOS «