La Xarxa

'AVUI RECORDEM' | NATÀLIA MAS

'Avui recordem': Natàlia Mas

Gràcies a les seves aptituds, Toni Codina la va reclutar pel CN Terrassa on va despuntar fins al punt de guanyar el seu primer Campionat d'Espanya absolut amb només 12 anys

29/10/2018 16:50h

Natàlia Mas, una exnedadora que va passar gran part de la seva carrera al Club Natació Terrassa. Gràcies a les seves aptituds, Toni Codina la va reclutar pel club egarenc on va despuntar fins al punt de guanyar el seu primer Campionat d'Espanya absolut amb només 12 anys. També va passar pel Club Natació Montjuïc, i abans de retirar-se al Barcelona va passar una temporada més pel Terrassa. En total: 52 cops campiona d'Espanya absolut, dos ors, 1 plata i un bronze als Jocs del Mediterrani de Split, 2 bronzes i 1 plata als Jocs del Mediterrani de Casablanca, a més de participar en els Jocs Olímpics de Moscou l'any 1980 així com en 1 Mundial i en 2 Europeus. 

Un cop retirada amb 21 anys va encaminar la seva nova vida laboral a ser monitora/entrenadora de natació, ocupació que avui dia encara realitza al Club Natació Terrassa.

Cada setmana a 'En Joc' «

 • Pilota

  Resum i anàlisi de tots els partits del cap de setmana

  Futbol
 • Basquet

  El més destacat de l'ACB, LEB Or, LEB Plata i la Lliga EBA

  Bàsquet
 • Sticksbrisbanemcroller

  Resultats, classifcacions i les millors imatges de l'OKLliga

  Hoquei patins
 • Hanbol

  De l'Asobal a la 1a Estatal i les divisions femenines

  Handbol
 • Wp

  Repassa els partits de les Divisions d'Honor

  Waterpolo

SEGUEIX-NOS «