La Xarxa

FUTBOL | SEGONA B

Boris i Cazorla volen seguir a "l'ambiciós projecte" del Gavà a Segona B

30/06/2016 16:27h

Àudio:

Després de la celebració de l'ascens, és el moment de passar pàgina per al CF Gavà i començar a treballar en la pròxima temporada a Segona B. Amb la continuïtat del tècnic Juanma Pons assegurada, el club confia a poder mantenir alguns jugadors. És, per exemple, el cas del màxim golejador Boris Garrós. Els seus registres (19 gols en 22 partits) no han passats inadvertits i ja té diverses ofertes, però la seva prioritat "és seguir a Gavà, on m'he sentit molt estimat", reconeix el jugador a La Xarxa. També el capità Albert Cazorla vol seguir: "sóc de Gavà, ho tinc tot aquí i la meva continuïtat és pràcticament segura". Això sí, tots dos futbolistes encara han de començar les converses amb el club.

Un projecte ambiciós a Segona B

Dimecres el tècnic Juanma Pons va anunciar a La Xarxa la seva renovació amb tota una declaració d'intencions: "pujar l'equip a Segona". Un projecte que no els sembla cap bogeria per Boris Garrós: "confio en el que diu [Juanma Pons]. Tampoc a Tercera tenia el pressupost més alt i hem pujat".

Amb la nova temporada i després de la intensitat amb què s'ha viscut el 'play-off' a la ciutat, el que sí que esperen els jugadors és "una major implicació de l'afició" perquè "si volem fer coses boniques, els necessitem", reclama Albert Cazorla.

 

SEGUEIX-NOS «