TAC 12

REPORTATGE | BÀSQUET

Dels Globetrotters al Tarragona Fem Bàsquet

Stephanie 'Ace' Douglas ha canviat els Harlem Globetrotters per reforçar durant mig any el conjunt de bàsquet tarragoní, que persegueix la permanència a la Copa Catalunya femenina

06/03/2016 18:00h

Els Harlem Globetrotters, famós equip de bàsquet que destaca pel joc vistós i les acrobàcies amb la pilota, tenen un element en comú amb el Tarragona Fem bàsquet, equip de Copa Catalunya, la Primera Divisió del bàsquet femení català. Es tracta de Stephanie 'Ace' Douglas. La jugadora de Detroit, de 31 anys, ha arribat aquest mes de gener a Tarragona, després d'acabar l'última gira amb els Globetrotters. Douglas volia seguir jugant i va sortir l'opció tarragonina, arran d'una companya d'equip que té el mateix representant. Un mes després d'arribar explica que se sent molt còmoda a l'equip, i intenta contagiar optimisme a un vestidor que vivia una dinàmica negativa, amb perill de descens inclòs. Només 13 dones han format part dels Globetrotters femenins, i Douglas explica en aquest reportatge de TAC 12 l'experiència i els seus objectius a Tarragona.

Douglas aporta experiència, ganes, il·lusió i molta qualitat. "Cal que ajudi amb anotació, i que atregui les rivals per alliberar les companyes", explica el tècnic del Tarragona Fem Bàsquet, Albert del Rey. La nord-americana ha firmat fins a final de curs.

 

SEGUEIX-NOS «