La Xarxa

HANDBOL | BM GRANOLLERS

El BM Granollers, referent en handbol formatiu i femení

A més de tancar l'Asobal en tercera plaça, el filial ha obtingut l'ascens a Divisió d'Honor Plata i el femení, la permanència a Divisió d'Honor

07/06/2015 21:00h

El Balonmano Granollers ha estat, de sempre, un dels clubs referents de l'handbol a casa nostra. Per la màxima competitivitat del seu primer equip (enguany ha acabat tercer a la lliga Asobal, i va quedar-se a les portes de la final a quatre de l'EHF), però també per la fortalesa de la seva base, masculina i femenina. Una bona prova són els resultats obtinguts a la temporada actual. El filial masculí ha assolit l'ascens a la Divisió d'Honor plata, la segona categoria estatal; el primer equip femení s'ha mantingut a Divisió d'Honor i el seu filial, el Granollers Atlètic, ha assolit l'ascens a la Divisió d'Honor plata femenina. La punta de l'iceberg d'un espectacular treball a l'handbol formatiu.

El model del club granollerí i els èxits d'enguany han estat protagonistes a l'entrevista de l''En joc' d'aquest diumenge, que ha comptat amb la presència de Sergio Pozo, entrenador del BM Granollers B masculí, i amb Raúl Campos, cèlebre exjugador del primer equip i actualment coordinador del BM Granollers femení.

 

 

SEGUEIX-NOS «