Pirineus TV

BÀSQUET | LLIGA FEMENINA

El Cadí La Seu vol repetir l'èxit dels últims anys

El club mantindrà els 300.000€ de pressupost

10/09/2015 18:21h

El Cadí La Seu lluitarà per aconseguir igualar els resultats de les dues darreres temporades a la Lliga Femenina, que han estat les millors de la història del club a la màxima competició del bàsquet femení espanyol. El conjunt de La Seu disputarà, d'aquesta manera, la seva tretzena temporada consecutiva a l'elit estatal. La direcció del tècnic Joan Carles Pié -en substitució de Miguel Ángel Ortega- és la principal novetat del projecte 2015/16.

La plantilla del Cadí és la més jova de la lliga, amb una mitjana de 22 anys, amb 11 jugadores, sis catalanes, i quatre de la resta de l'Estat, a més de la sèrbia Aleksandra Stanacev. El tècnic assegura que "és un repte molt interessant, tots els objectius s'estan complint, tenen molta capacitat de treball i ara veurem si som capaços de competir a alt nivell".

Jugar amb gent de casa facilita la cohesió i la possibilitat de fer els entrenaments en català, com explica la capitana Tania Pérez: "És impactant perquè ens podem preparar en la nostra llengua, amb gent d'aquí o de gent que fa molt de temps que es troba a Catalunya i que, per tant, l'entén. Això és molt bo per a l'equip, portem tres setmanes d'entrenament i sembla que portem set mesos".

D'altra banda, el club ha anunciat que mantindrà els 300.000€ de pressupost per aquesta temporada, com ha confirmat el president de l'entitat Pere Porta: "No hem passat d'aquesta xifra. Per molt que tinguem una jugadora més, pateix una petita lesió que està en procés de recuperació. Hem pogut seguir amb un estructura similar de club".

El primer gran repte del Cadí La Seu serà la final de la Lliga Catalana la setmana vinent, dissabte 19, contra l'Spar Uni Girona, al pavelló de Fontajau.

 

SEGUEIX-NOS «