La Xarxa

BÀSQUET | LEB Plata

El CB Tarragona encara està per construir

Berni Álvarez només compta amb dos jugadors, quan queda menys d'un mes per començar la pretemporada

30/07/2015 20:00h

Quan queda ja menys d'un mes perquè el CB Tarragona iniciï la pretemporada, l'equip només té dos jugadors en nòmina. L'entrenador, Berni Álvarez, ha de tornar a recompondre un equip de garanties per disputar la Leb Plata, tot i tornar a sortir amb un dels pressupostos més petits de tota la categoria.

El compte enrere ja ha començat. Queden 25 dies perquè el CBT arrenqui la pretemporada i, ara per ara, Berni Álvarez no té equip. Només disposa de dos jugadors: Fernando Boada, renovat, i David Fernández, a punt de fer-ho. Sense cap tipus d'angoixa, el tècnic espera configurar un equip amb 10 fitxes que, seguint la filosofia dels cursos anteriors, ocuparan, majoritàriament, joves de la casa. No hi serà Artur Alaminos ni tampoc cap dels estrangers. Ben Congiusta es retira del bàsquet professional i Antonio Hester i Ehimen Orukpe aposten per altres equips. Un fet que no ha sorprès el tècnic tarragoní, tenint en compte les limitacions econòmiques que pateix el club. El pressupost de l'equip del Serrallo acostuma a ser el més baix de la categoria i, enguany, encara es reduirà un 10% més respecte de la temporada anterior.

Amb l'optimisme que el caracteritza, Berni Álvarez confia en la formació d'un equip solvent que pugui salvar la categoria d'una lliga que preveu competitiva amb l'arribada dels filials.

El tècnic ja planifica la pretemporada i ha tancat 2 amistosos. Considera aquest període precompetitiu com un dels més importants del curs perquè l'equip arrenqui la lliga en les millors condicions. Respecte del calendari, només li interessa guanyar a la pista.

 

SEGUEIX-NOS «