El clàssic Amposta - Lleidatana, en directe a La Xarxa

Els dos equips necessiten la victòria per agafar aire

13/10/2017 10:48h

L'inici de la lliga ha deixat clar que l'objectiu tant de l'Amposta com de la Lleidatana és evitar el contacte amb la zona baixa, en la qual es troben immerses. Les ampostines han sumat un sol punt en quatre partits i es troben en zona de descens. Les lleidatanes només han sumat un punt més en cinc enfrontaments i es troben immmediatament per sobre d'elles a la classificació.

El partit té un regust evident de clàssic. A aquesta aroma contribuirà la jornada de presentacions dels diferents equips del club del Montsià. L'ambient serà, doncs, immillorable per presenciar un matx on les de Mateu Castellà arriben amb baixes importants.

Es dona la circumstància que s'enfronten el quart equip més golejat, la Lleidatana, amb el segon menys golejador, l'Amposta. Les ampostines són, juntament amb el cuer, el Dominicos Zaragoza, l'únic equip que no ha arribat al centenar de gols a favor.

El partit es podrà seguir diumenge a les 18h a les televisions de proximitat, al canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a laxarxa.cat/esports.

 

SEGUEIX-NOS «