Lleida TV

BÀSQUET | LEB OR

El Força Lleida i Joaquín Prado es desvinculen "pel bé comú"

Al tècnic encara li quedaven dos anys de contracte, però podria tornar a dirigir el primer equip, un de base o a la direcció esportiva

21/06/2016 16:56h

Joaquín Prado deixa de ser, a tots els efectes, l'entrenador del Força Lleida. Aquest matí, club i tècnic han anunciat que trenquen els dos anys de contracte que encara els unien. Però no és un comiat. El Força Lleida encara no sap si podrà jugar a LEB Or o si haurà d'acceptar el seu descens i disputar la LEB Plata. Depenent de quina sigui la categoria -la primera setmana de juliol és la data límit per saber-ho- el club podria repescar Prado. "Necessito plena confiança i s'ha vist trencada en algun moment, el millor és tenir les mans lliures per ambdues parts", ha reconegut l'entrenador.

Una altra opció que el Força Lleida planteja a Joaquín Prado és la de la secretaria tècnica o la de dirigir un equip de la base. "Estic disposat a escoltar l'oferta del Lleida amb més estima que cap altra, però ara mateix em sento entrenador, el que vull és entrenar ja sigui un cadet, un mini o un femení".

 

SEGUEIX-NOS «