Lleida TV

BÀSQUET | LEB OR

El Força Lleida vol fer el pas endavant per ser més ambiciós

El club del Segrià es fixa com a objectiu estar entre els cinc millors equips de la categoria

26/05/2015 20:16h

L'Actel Força Lleida vol convertir-se a mitjà termini en un dels cinc millors clubs de la LEB. Aquest és l'objectiu que es planteja el president Félix González, que -per aconseguir-ho- vol augmentar el pressupost en un 40% en dos anys. González confia en Joaquín Prado per liderar el projecte esportiu i ja tenen un principi d'acord per ampliar-li el contracte per tres temporades.

González recull el guant de l'entrenador. Si Joaquín Prado afirmava fa una setmana que el club havia de decidir cap a on volia anar i què volia ser en el futur, avui el president ha donat la resposta. I és una resposta que va en consonància al que demanava el tècnic. Segons el president, "no ens plantegem ser un equip ACB, creiem que encara està lluny. Però ens agradaria i, per arribar, hem de ser un dels cinc millors equips de la LEB".

Arribats a aquest punt, la sintonia ja és plena. El proper pas per construir el projecte de la temporada vinent serà la signatura del contracte de l'entrenador, amb qui verbalment ja hi ha acord per seguir. "Tenim un acord ampli amb Prado, però ell vol veure el contracte i passar-lo als seus agents abans de signar", diu Félix González.

També es vol renovar bona part dels jugadors de la plantilla. González ha dit que s'han començat a intercanviar impressions amb tots ells, i que en alguns casos ja hi ha propostes. Algunes, de plurianuals. El projecte del club és a mitjà i llarg termini i per aquest motiu es vol incrementar el pressupost tot i que González avisa: "el nostre equip s'ha revalorat i nosaltres alguna cosa els hem de donar".

 

SEGUEIX-NOS «