La Xarxa

BÀSQUET | COPA CATALUNYA FEMENINA

El Joventut Les Corts haurà de jugar un 'play-off' d'ascens per 'sorpresa'

L'equip barceloní, com a campió de lliga, comptava amb l'ascens però ara haurà de jugar un 'play-off' que fa tres anys que ningú disputa

12/05/2016 16:48h

Àudio:

El Joventut Les Corts no podrà pujar directament a la Lliga Femenina 2. L'equip barceloní donava per fet l'ascens, tal com havia succeït les darreres temporades amb el campió de Copa Catalunya, la Primera Divisió catalana de bàsquet. Però aquest dimecres la Federació Catalana els va comunicar que hauran de jugar un 'play-off' d'ascens perquè el campió balear, l'Alcúdia, hi estava interessat: "Les bases estipulen que hi ha un 'play-off', però fa tres anys que no es juga perquè sempre algú hi renuncia", assegura el tècnic del Joventut, Sergio Manzano, que afegeix que "el campionat balear va acabar a l'abril i des d'aleshores ningú ens ha donat informació". Ara el Joventut Les Corts, que ja havia donat festa a les jugadores, haurà de disputar un 'play-off' però sense saber encara "quan, on, ni en quin format".

Es dóna la circumstància que el darrer equip que va jugar aquest 'play-off' d'ascens fa quatre anys va ser, precisament, el Joventut Les Corts. Les barcelonines, a més, han aconseguit dues vegades l'ascens a la pista, però sempre hi han renunciat per motius econòmics.

 

SEGUEIX-NOS «