La Xarxa

FUTBOL | TERCERA

El Morell busca la salvació a costa d'un Júpiter també en hores baixes

Els dos equips estan instaurats en mala dinàmica, però mentre els barcelonins tenen una còmoda posició en mitja taula, els tarragonins lluiten per salvar-se

19/03/2016 11:30h

Morell i Júpiter s'enfronten diumenge (12.30h, TV locals) instaurats tots dos en un moment baix de la temporada. Els tarragonins encadenen dues derrotes, la darrera contra un rival directe per la permanència com el Rubí. Amb tot, el Morell està a cinc punts de la permanència. La dinàmica del Júpiter no és molt millor -ha perdut els últims tres compromisos- però compta amb un coixí de punts per no haver de patir.

El Morell intentarà mantenir la bona dinàmica al Municipal, on ha sumat en els últims dos enfrontaments que hi ha disputat. Els d'Angoy no podran comptar amb Òscar Torre per sanció, mentre que el Júpiter perd per a aquest partit a Pau Darbra.

Les càmeres de 'Futbol en joc' connectaran amb el Municipal del Morell a les 12.25h d'aquest diumenge, amb els comentaris tècnics de Manel Delgado, exentrenador del FC Vilafranca.

Podreu veure 'Futbol en joc' en directe a més d'una vintena de televisions de proximitat. També es pot seguir la retransmissió per internet.

 

SEGUEIX-NOS «