TAC 12

FUTBOL | SEGONA

El Nàstic dóna per perduts Naranjo i Emaná

15/06/2016 14:28h

Després de tancar el curs a les portes de l'ascens a Primera Divisió, el Nàstic comença a treballar als despatxos. Amb la continuïtat del tècnic Vicente Moreno assegurada, ara toquen els canvis a la plantilla. El pitxitxi José Naranjo i Achile Emaná semblen tenir les hores comptades, perquè tot i que el club grana no els vol vendre, tenen ofertes importants d'equips de superior categoria. En el cas de l'andalús, una de les ofertes és del Celta del Vigo, que podria incloure en l'operació Levy Madinda, migcampista que acaba la seva cessió al Nàstic després d'un bon final de temporada.

El club tarragoní ja ha confirmat la continuïtat de jugadors importants com el porter Manolo Reina, Xavi Molina, Sergio Tejera i José María Angresola 'Mossa'. A més, també compta que Manolo Martínez i Xisco Campos puguin seguir, més pel que han aportat fora del terreny de joc que no pas la seva testimonial participació.

A més, Xisco Muñoz es retira i divendres serà presentat com a segon entrenador en substitució de Nano, que marxa al Getafe. 

 

SEGUEIX-NOS «