La Xarxa

REPORTATGE | HALTEROFILIA

Escoles del Vallès Occidental i del Baix Llobregat introduiran l'halterofília a l'educació física

Ho ha confirmat a La Xarxa la Federació Catalana d'Halterofília

05/02/2017 18:10h

Àudio:

Serà a partir del proper curs. De fet, ja estan tots els convenis i la burocràcia preparats per ser una realitat. El primer pas, però, serà formar els professors d'Educació Física de la primera i segona etapa, per poder adaptar els exercicis i tècniques d'halterofília a les classes. Sempre, tot adaptat a l'edat dels nens i nenes.

Aquesta iniciativa té un precedent. Es tracta d'una prova pilot realitzada l'any passat a Molins de Rei, al Baix Llobregat, i promoguda pel Club Halterofília d'aquest municipi. Una proposta que, en un primer moment, senzillament volia apropar l’halterofília a les escoles del voltant i que va superar totes les expectatives. Dos d'aquests centres són l'escola Madorell i Pont de la Cadena. De fet, gràcies a aquesta iniciativa Molins de Rei ha guanyat nous adeptes a l'halterofilia, per cert, la majoria noies.

Els resultats d'aquesta prova pilot van ser tan bons que la Federació Catalana d'Halterofília ha promogut la instroducció d'aquest esport a les escoles de les comarques del Vallès Occidental i del Baix Llobregat, però l'objectiu és arribar a totes les escoles catalanes.

Cada setmana a 'En Joc' «

 • Pilota

  Resum i anàlisi de tots els partits del cap de setmana

  Futbol
 • Basquet

  El més destacat de l'ACB, LEB Or, LEB Plata i la Lliga EBA

  Bàsquet
 • Sticksbrisbanemcroller

  Resultats, classifcacions i les millors imatges de l'OKLliga

  Hoquei patins
 • Hanbol

  De l'Asobal a la 1a Estatal i les divisions femenines

  Handbol
 • Wp

  Repassa els partits de les Divisions d'Honor

  Waterpolo

SEGUEIX-NOS «