La Xarxa

L'ENTREVISTA 'EN JOC' | CAMPIONATS DE CATALUNYA UNIVERSITARIS

Elena Ardiaca: "La Xarxa donarà visibilitat a l'esport universitari català, com als Estats Units"

Els Campionats Universitaris, amb 12 universitats catalanes competint en futbol 11, futbol 7, bàsquet, futbol sala, voleibol, rugbi 7 i handbol, en directe a TV locals i Movistar+

12/03/2017 12:00h

Àudio:

Dimarts, dimecres i dijous es disputen les finals de la 32a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris amb les finals de futbol 11, futbol 7, futbol sala, bàsquet, voleibol, rugbi 7 i handbol. Quina de les 12 universitats catalanes aconseguirà més victòries? Quins seran els millors esportistes de la competició en categoria masculina i en categoria femenina?

 

Aquesta setmana a 'L'entrevista 'En joc'' fem prèvia de la gran cita de l’esport universitari amb Elena Ardiaca, directora de serveis d'esports de la Universitat Abat Oliba CEU, que coordina aquest any els campionats; Andreu Perdices, estudiant de Matemàtiques a la UB, i Héctor Garcia, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la URV, que són companys de pis i d'equip al Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i rivals a la final de vòlei de dijous.

El desenllaç el podrem veure en directe a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i al web, on també es poden trobar els continguts a la carta. El 14 de març, a les 12h, des de La Foixarda, les semifinals i finals masculina i femenina de rugbi 7, i el 16 de març, a les 12h, des del Pavelló de La Mar Bella, les finals femenina de bàsquet, la masculina d'handbol i la femenina i masculina de voleibol, amb un desplegament tècnic per part de La Xarxa que permetrà l'emissió de diferents finals simultàniament.

L'esport universitari, protagonista dels continguts de televisions i ràdios locals 

Els Campionats de Catalunya Universitaris, a més, protagonitzen l'especial 'En joc esport universitari' que emeten les teles locals, el dia 15, a les 19.30h i el programa de ràdio 'Esports en xarxa'  que es realitzarà el dia 16, a les 13h, des del Pavelló de La Mar Bella.

 

SEGUEIX-NOS «