La Xarxa

Els vincles de la històrica remuntada al Camp Nou amb el futbol català

09/03/2017 13:47h

El Barça va protagonitzar ahir la remuntada més gran que s'ha viscut mai a la història de la Champions League i una de les nits més màgiques al Camp Nou. El 6-1 contra el PSG passarà a la història i els seus protagonistes també. Tot plegat té molts vincles amb tot el territori català: des de Reus -on va néixer Sergi Roberto- fins a Olot -on ara entrena un exjugador blaugrana forjat en remuntades- així es va viure una nit històrica a Catalunya.

Reus demana un carrer per Sergi Roberto

L'últim protagonista de la nit històrica al Camp Nou va ser el reusenc Sergi Roberto, autor del definitiu 6-1 en l'últim minut. La fita del jugador blaugrana va marcar especialment a la seva ciutat, on demanen fins i tot un carrer amb el seu nom.


 "Vaig apagar la televisió perquè no volia morir d'un infart"

Sergi Roberto va començar a jugar a futbol amb 8 anys al Santes Creus, on va arribar de la mà de Lluís Vidal, el seu primer entrenador. Vidal recorda els inicis del jugador i explica com va viure "el millor regal que em podien fer a la vida".

 

 "Per sobre de la remuntada al Göteborg"

Ramon Calderé és l'actual entrenador de la UE Olot, líder de Tercera Divisió, i durant quatre temporades va defensar la samarreta del Barça. Les ha vist de tots colors al Camp Nou, però assegura que com la nit d'ahir, mai; ni tan sols en la històrica remuntada contra el Gotteborg amb el hat-trick de 'Pichi' Alonso, que ell va viure des de la gespa.

"Encara avui no m'ho crec" 

Entre els més de 96.000 aficionats que van assistir al Camp Nou hi havia jugadors de futbol d'altres categories més humils. És el cas d'Oriol Fernández, futbolista del Sant Cugat FC de Primera Catalana, i Aitor Torres, del Cerdanyola FC de Tercera Divisió. Així narra "el més gran" que ha vist mai al Camp Nou.

 

 

SEGUEIX-NOS «