PATINATGE | CATALUNYA STARS

Girona acollirà les figures mundials del patinatge artístic

La Xarxa emetrà en directe l'esdeveniment que es realitzarà al pavelló de Fontajau

20/09/2017 13:07h

El món del patinatge artístic està arrelant molt fort a terres gironines gràcies a la feina que estan fent els equips del CPA Girona, el Patinatge Artísitc Maçanet i el CPA Olot. Un dels esports més minoritzats, dels darrers anys, està passant a la primera plana esportiva gironina, i aquest cap de setmana tornarà a aparèixer amb força en el primer Catalunya Stars que se celebrarà al pavelló de Fontajau. 

La competició ha optat per un format innovador en el qual durant la retransmissió, que farà dissabte La Xarxa, els televidents podran participar en les votacions dels diferents espectacles i sumar-se així a les puntuacions dels jutges i el públic a Fontajau. 

A més, un altre dels punts forts d'aquest Catalunya Stars són les dotacions econòmiques que es donaran als guanyadors. Uns diners que s'han aconseguit mitjançant la col·laboració de marques comercials.

Durant la presentació, la regidora Isabel Muradàs s'ha referit a Girona com a capital catalana del patinatge artístic, mentre que Josep Pujols ha valorat la gran feina en l'organització.

Dissabte, doncs, està assenyalat a ser una data important per al patinatge i que pot ser l'inici d'una gran trajectòria del Catalunya Stars.

 

SEGUEIX-NOS «