La Xarxa

Joan Navarro i Jordi Tamayo aspiren a presidir el tennis català

Dilluns se celebren eleccions a la Federació Catalana de Tennis

10/06/2017 18:06h

Àudios:

Aquest dilluns se celebren les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Tennis. Dos candidats opten a ser el màxim responsable del tennis català per als pròxims 4 anys: el fins ara president Joan Navarro, i l'aspirant Jordi Tamayo, que han explicat els seus programes a l''En Joc' ràdio.

Unes eleccions que es preveuen força igualades. I és que el nombre d'avals recollits pels dos aspirants per ser proclamats candidats va ser gairebé idèntic: 89 a 84. El president als 5 últims anys, Joan Navarro, va decidir avançar uns mesos la convocatòria d'eleccions després d'un mandat que valora com a exitós, però molt complicat pel deute que es va trobar el 2011, i que va derivar en dos preconcursos de creditors, o 3 expedients de regulació de personal. El deute que viu la federació, el final de la concessió de les instal·lacions federatives de la Vall d'Hebron, o la possible venda dels terrenys a Cornellà, són alguns dels temes que estan marcant la campanya electoral.

Les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Tennis se celebren aquest dilluns de 12h a 20h. Un total de 192 clubs votaran a la seu de la federació catalana a Barcelona o a les delegacions territorials de Girona, Tarragona i Lleida.

 

SEGUEIX-NOS «