La Xarxa

L'ENTREVISTA 'EN JOC' | JORDI VIZCAÍNO

Jordi Vizcaíno: "Espero que el club no s'equivoqui prenent aquesta decisió"

El tècnic de l'ascens de l'Snatt's Sant Adrià posa fi a 8 anys al club

14/05/2017 08:35h

Àudio:

La pròxima temporada, l'Snatt's Sant Adrià serà el tercer equip català a la Lliga Femenina 1 de bàsquet. Després d'un intent frustrat la temporada anterior, les adrianenques han assolit aquesta campanya l'ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal. El club, però, va anunciar ara fa unes setmanes que prescindia dels serveis de l'entrenador dels últims 8 anys, Jordi Vizcaíno.

El tècnic assegura a l''En joc' que "és el final d'un cercle perfecte; jo estic molt content". Preguntat sobre els motius del seu adeu, Vizcaíno assegura que "és una pregunta per a les persones del club. Entenc que són 8 anys, i hi ha una voluntat de canvi d'imatge, de metodologia i filosofia diferent. És totalment lícit. El club no es va equivocar quan va confiar en mi ara fa 8 anys, i espero que no s'equivoqui ara prenent aquesta decisió". I li hauria agradat continuar? "Obviament sí. Ja no per l'ascens: estic en la meva zona de confort, a 30 minuts de casa, m'han deixat treballar d'una manera molt meva... quan t'ho comuniquen, has d'assumir-ho, assimilar-lo al més ràpid possible, i al final continuar fent el que t'agrada, que és entrenar". Ara per ara, no sap on entrenarà la temporada vinent.

Sobre l'ascens a Lliga Femenina 1, Vizcaíno diu que "era un pas natural que el club havia de fer. És una fita molt important per al club, la ciutat, les jugadores i el meu equip tècnic". A més, afegeix que "és un orgull per al bàsquet català tenir tres equips a la màxima categoria", i apunta que "fins ara, el de l'ascens és el partit més important de la meva carrera; espero que a partir d'ara no ho sigui i en vinguin més".

 

SEGUEIX-NOS «