La Xarxa

'BÀSQUET EN JOC' | ALLSTAR

L'ALLSTAR de Copa Catalunya 2018 es disputarà a Sabadell

El Pavelló Municipal Nord serà l'escenari de la 2a edició, el 27 i 28 de gener de 2018

20/11/2017 19:30h

Per segona temporada consecutiva, la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) organitzarà, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, l’ALLSTAR de Copa Catalunya. Aquesta segona edició tindrà com a gran novetat el canvi d'escenari. El Pavelló Municipal Nord de Sabadell en serà la seu després d'agafar el relleu del Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat.

L'ALLSTAR de Copa Catalunya, que es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 de gener de 2018, mantindrà el funcionament de la primera edició. Mitjançant les votacions dels entrenadors, els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria seran escollits per representar el seu grup. D’aquesta manera, les estrelles del grup 1 s’enfrontaran a les del grup 2, tant en categoria masculina com en femenina.

Dissabte 27 es disputarà l’ALLSTAR masculí, que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb un concurs d’esmaixades.

Diumenge 28 serà el torn de les jugadores de Copa Catalunya, que, a més del partit, disputaran el concurs de triples.

Tant dissabte com diumenge hi haurà actuacions musicals, espectacles i animació, perquè tant els espectadors que estiguin al Pavelló Nord com els que estiguin mirant-ho des de les TV locals de La Xarxa, des de la Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+) i per 'streaming' a www.laxarxa.com, puguin gaudir d’un espectacle que anirà més enllà del partit.

El programa ‘Bàsquet en joc’, que cada setmana a les 18h emet en directe un partit de Copa Catalunya, viurà un cap de setmana especial amb l’All Star. Com sempre, la retransmissió estarà conduïda pel periodista de Televisió Badalona Xavi Ballesteros acompanyat de diversos comentaristes, especialistes del món del bàsquet, entrenadors, exentrenadors, jugadors i exjugadors, que comentaran tot el que vagi succeint al parquet del Pavelló Nord de Sabadell.

Cada setmana a 'En Joc' «

 • Pilota

  Resum i anàlisi de tots els partits del cap de setmana

  Futbol
 • Basquet

  El més destacat de l'ACB, LEB Or, LEB Plata i la Lliga EBA

  Bàsquet
 • Sticksbrisbanemcroller

  Resultats, classifcacions i les millors imatges de l'OKLliga

  Hoquei patins
 • Hanbol

  De l'Asobal a la 1a Estatal i les divisions femenines

  Handbol
 • Wp

  Repassa els partits de les Divisions d'Honor

  Waterpolo

SEGUEIX-NOS «