La Xarxa

HOQUEI PATINS | OK LLIGA

L'any del CH Caldes: de revelació a passaport europeu

El conjunt vallesà ha tancat el seu curs d'estrena a l'OK Lliga amb una setena plaça final i l'accés a la Copa de la Cers del curs vinent

16/06/2016 08:00h

El Recam Làser Club Hoquei Caldes tancava la setmana passada, amb un triomf contra el Noia Freixenet (7-3), una temporada inoblidable. Els vallesans, que ascendien a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal fa tot just dotze mesos, han completat un any de somni, que ha culminat amb la setena plaça final i l'accés a la Copa de la Cers (la segona competició europea) el curs vinent. Eduard Candami, entrenador del Recam Làser CH Caldes, i Jordi Urbano, jugador del primer equip, l'han reviscut al programa 'En joc'.

La trajectòria del Recam Làser CH Caldes a la lliga ha estat més que meritòria: destaquen tan sols quatre empats (per 13 victòries i 13 derrotes) i més enllà de les xifres cal recordar que l'equip es va sobreposar a una mala dinàmica de set derrotes seguides (entre gener i març).

Pel camí, empats de mèrit en pistes com la del Reus (2-2) o el triomf contra el Liceo a la cinquena jornada (6-4). A Reus també es va viure un altre dels grans moments del Caldes en aquest any d'estrena a l'Ok Lliga: la participació de l'equip a la Copa del Rei. 

 

SEGUEIX-NOS «