Dimecres 16

Octubre de 2019

ESPORTS

L'emoció de la Copa Generalitat d’hoquei patins, aquest cap de setmana a les televisions locals i XALA!

Segueix en directe les finals femenina i masculina d’aquest diumenge, a les 16h i les 18h

05/02/2019 12:42h

La Xarxa

Arriba un dels moments més esperats de la temporada per als equips de la Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins. Aquest diumenge coneixerem qui seran els campions de la Copa Generalitat. Només el CH Caldes podria revalidar el títol en categoria masculina, ja que el campió de la competició femenina, el CP Voltregà, no s’ha classificat per a la Final a Quatre.

Les finals femenina i masculina es disputaran a les 16h i a les 18h, al Complex Esportiu de les Comes d’Igualada, i les podreu seguir en directe en ‘streaming’ per XALA! i per les televisions locals. Cliqueu aquí per veure la llista completa.

Les semifinals de dissabte, també a XALA!

Si no us voleu perdre l’emoció de les semifinals, les podreu seguir també en directe aquest dissabte per la plataforma XALA! La Copa Generalitat es decidirà en el format de Final a Quatre. És a dir, els dos primers classificats de cada grup de la primera fase de Nacional Catalana masculina i femenina es creuaran aquest dissabte en les quatre semifinals.

El primer creuament, en categoria masculina, enfrontarà l’HC Sentmenat i el Cerdanyola CH (1r del grup A contra 2n del grup B), a les 10.45h. A continuació, primera semifinal femenina entre HC Palau i Igualada Femení HCP (1r del grup A contra 2n del grup B), a les 12.30h. A la tarda, se sabrà qui és el segon finalista masculí, un cop acabi el partit que disputaran CH Caldes i HC Piera (2n del grup A contra 1r del grup B), a les 14h. L’últim duel de semifinals serà femení, entre CP Vilanova i CP Manlleu (2n del grup A contra 1r del grup B), i començarà a les 15.45h.

segueix-nos «