L'històric derbi de Mataró, a La Xarxa

La Unió Esportiva i el Boet s'enfronten per primer cop en bàsquet femení

06/10/2017 11:00h

Aquest diumenge 8 d'octubre quedarà per a la història de Mataró com el primer dia en què la Unió Esportiva i el Boet es trobaran a una pista de bàsquet. Les càmeres de 'Bàsquet en joc' hi seran presents per retransmetre el matx a tot el país. Com se sol dir en aquests enfrontaments, una de les claus del partit serà l'autocontrol en una situació d'alta càrrega emocional.

Les unionistes arriben al partit amb les bones sensacions que va generar l'ajustada victòria contra l'Igualada. El balanç de les d'Adrià Castejón és de dues victòries i una derrota, que es va produir en absència de Marquisha Harris. Castejón podrà tornar a comptar amb l'americana, peça clau en els seus esquemes.

El Boet, per la seva banda, ve de perdre contra el Viladecans. L'equip encara està consolidant-se en aquest inici de competició. Les seves opcions de victòria passaran per controlar la parella Harris - King i per aprofitar la menor pressió derivada de la seva condició de visitant.

El partit es podrà seguir en directe diumenge a les 12.30h a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i en streaming a laxarxa-cat/esports.

 

 

SEGUEIX-NOS «