Lleida TV

BÀSQUET | LEB OR

Suport majoritari al Força Lleida per ampliar la lliga LEB Or

Més de la meitat dels equips s'han mostrat a favor d'ampliar la competició a 18 equips

24/05/2016 14:51h

Tot i haver perdut la categoria a la pista, el futur del Força Lleida pot seguir a LEB Or. L'entitat ja té el suport majoritari dels clubs per aconseguir una ampliació de la categoria fins als 18 equips -dos més que els actuals- i eludir d'aquesta manera el descens. De moment, el Lleida ha rebut el suport per escrit del Barça, l'Oviedo, el Palma, el Burgos i el també descendit Navarra, mentre que verbalment també compta amb el sí de l'Osca, el Logronyo i el Melilla. Només el Palència i el Breogán s'han posicionat en contra de la mesura.

Un dels arguments principals del Lleida per a la ampliació és posar en valor la lliga: "Un club té uns costos molt elevats per pocs mesos de competició i una lliga de 18 equips té més impactes que una de 16", argumenta el president lleidatà, Félix González.

L'ampliació de la lliga, però, depèn en última instància de la FEB, que, de moment, no s'ha pronunciat. El Força Lleida vol presentar a la Federació totes les adhesions recollides abans de fer la inscripció per a la nova temporada.

 

SEGUEIX-NOS «