FUTBOL SALA | PRIMERA DIVISIÓ

La temporada del Catgas Energia Santa Coloma: any de transició i canvi de cicle

Dani Salgado, amb 24 gols, ha tornat a ser el màxim realitzador dels colomencs en el seu comiat a Primera

07/06/2017 09:00h

Analitzem el curs del degà de la LNFS, el Catgas Energia Santa Coloma, a la Primera Divisió de futbol sala. Amb l'estrena d'Óscar Redondo a la banqueta, l'equip colomenc ha pogut completar tots els seus objectius. Vuitè a la lliga, disputar la Copa d'Espanya, els 'play-off' pel títol i arribar a quarts de final de la Copa del Rei després de superar el Movistar Inter a vuitens. Un curs positiu, amb canvi d'estil, i que serveix de transició per al nou i ambiciós projecte dels colomencs. El canvi de cicle del Catgas Energia Santa Coloma comporta l'adeu de molts dels seus referents com Sepe, que deixa l'entitat per iniciar una nova etapa en el Ribera Navarra, i de Dani Salgado que s'ha quedat sense completar el seu somni, retirar-se en el club de la seva vida. 

Dani Salgado (24 gols), Maxi Rescia (15), Sergio (14), Corvo (13) i Sepe (11) han estat els màxims golejadors de l'equip. Cap d'ells, curiosament, continuarà en l'entitat l'any vinent. A banda d'ells, Esteve, Lucas Moreira (cedit), Javi Rangel i Éric Pérez (que jugarà en el Betis de Segona) tampoc seguiran a Santa Coloma. 

En l'apartat d'altes, el club només ha confirmat els fitxatges de Juan Carlos (Peníscola), Pol Pacheco (Cioli Cogianco), el brasiler Ximbinha (Nagoya) i l'argentí Sebas Corso (ASD Latina Calcio). A més, l'equip que dirigeix Óscar Redondo ha incorporat al primer equip David Álvarez, Mario López i el porter Abraham Garcia, tots tres fins ara amb fitxa del filial. 

 

 

SEGUEIX-NOS «