La Xarxa

FUTBOL | PRIMERA CATALANA

La UE Sants indignada amb la FCF i l'àrbitre per la sanció per alineació indeguda

El president del club santsenc ho considera "una astracanada" i anuncia que la recorreran

27/04/2017 13:46h

Àudio:

El Comité de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha determinat que el Sants va cometre alineació indeguda en el partit contra l'Horta del passat 9 d'abril. Una resolució que dona els tres punts al conjunt local i no pas al santsenc, que va guanyar 0-1. La resolució és arran de la impugnació de l'Horta, que va aportar un vídeo per demostrar que el Sants va jugar breument amb 12 jugadors. Al mateix vídeo, però, s'hi aprecia "com l'àrbitre dona entrada a un jugador lesionat, que no s'havia assabentat que havia estat substituït", assegura el president santsenc, Vicenç Pérez de Tudela. 

"No neguem que vam jugar amb 12 uns instants, però a instàncies de l'àrbitre, que ara ho nega", reconeix el directiu al programa 'Esports en xarxa' i anuncia que recorreran la sanció i "si això queda així, enviaré el vídeo a tothom perquè passin vergonya. És una astracanada". La resolució del Comité de Competició desfà l'empat al capdavant del grup 1 de Primera Catalana: Horta i Sants han passat de colíderar la classificació amb 54 a punts a ser primer i tercer, amb 57 i 51 respectivament.

Aquest és un fragment del vídeo que la UA Horta ha fet servir per impugnar el partit i que la UE Sants considera que demostra com l'àrbitre (de vermell, al cercle central) autoritza l'entrada del jugador lesionat (a la banda superior):

 

SEGUEIX-NOS «