Canal Terrassa / TV L'Hospitalet / m1tv / La Xarxa

FUTBOL | ASCENS A PRIMERA CATALANA

La Unificació Bellvitge, el Valls i el Castellar pugen a Primera Catalana

Han eliminat el Tàrrega, el Mataró i el Bosc de Tosca, respectivament

12/06/2017 17:40h

Àudios:

La Unificació Bellvitge, el Valls i el Castellar són nous equips de Primera Catalana. L'equip de l'Hospitalet ha obtingut l'ascens golejant el Tàrrega (4-1) al partit de tornada. El Valls va empatar a un al camp del Mataró i fa bo el 2-1 de l'anada, mentre que el Castellar va necessitar la pròrroga per batre el Bosc de Tosca.

Dubtes esvaïts en menys de 10 minuts. És el que va trigar la Unificació Bellvitge a fer dos gols i deixar l'ascens pràcticament sentenciat. Obria el marcador Toni i ampliava diferències Josevi, dos gols que desequilibraven l'empat a un de l'anada. Abans del descans, Jonathan, de falta, tornava fer entrar el Tàrrega a l'eliminatòria, però les expulsions d'Iñaki primer i Bachana més tard van acabar debilitant els visitants, que van veure com Larrossa feia esclatar la Feixa Llarga amb el 3-1. Antonio, ja a les acaballes, feia el 4-1 definitiu.

Més emoció hi va haver al Mataró-Valls, sobretot quan Palanco, al primert quart d'hora, situava els maresmencs al davant. Però va durar poc l'alegria local, perquè passada la mitja hora, Giró feia l'empat i tornava a situar els vallencs per davant, gràcies al 2-1 de l'anada. El Mataró va buscar amb insistència un gol per forçar la pròrroga, però el Valls va resistir les envestides i va acabar celebrant l'ascens.

Després de 180 minuts sense gols, el Castellar-Bosc de Tosca es va decidir en una pròrroga amb màxima emoció. Jairo, a qui havien anul·lat un gol fet amb la mà, obria el marcador a l'inici del temps extra. El Bosc de Tosca va tenir un parell d'ocasions claríssimes per obtenir un empat que li hagués suposat l'ascens, però l'encert del porter Marc Ollé i un nou gol de Jairo van permetre una celebració històrica al Pepín Valls.

 

SEGUEIX-NOS «