RTV Cardedeu

'HEROIS LOCALS'| Club Natació Cardedeu

'Les Sirenes' del Club Natació Cardedeu, campiones de Catalunya de natació sincronitzada

20/05/2018 08:35h

Àudio:

Les nedadores de l'equip A del Club Natació Cardedeu, conegudes com 'Les Sirenes', han aconseguit la medalla d'or i s'han convertit en campiones de la Copa Catalana Nivell 2, de natació sincronitzada.

L’equip B ha obtingut la medalla de bronze. Són els últims èxits d'un club amb tan sols tres anys d'història, però amb una gran projecció.

Fa menys de tres anys que es va formar el Club Natació Cardedeu, un club que des del primer moment aposta per la natació sincronitzada. Tot i comptar amb un espai molt petit per entrenar i amb un nombre reduït de nenes, el club no ha deixat d’entrenar-les per poder arribar als podis en les competicions. En el seu primer any ja va aconseguir que l’equip d’alevines quedés primer de Catalunya. Després de tres anys aquestes alevines són ja infantils i en les darreres competicions del campionat de copa catalana nivell 2 que es disputava a Granollers van aconseguir 5 podis individuals dels 6 possibles. Irate Pérez és nedadora de l’equip B que va obtenir medalla de bronze i Maria Albareda és nedadora de l’equip A que va obtenir medalla d’or. A més, la Maria va quedar primera de Catalunya en la prova individual. El següent repte per al club serà l’Open Andorra on competiran amb dos equips a infantil i un a categoria júnior.

 

SEGUEIX-NOS «