TAC 12

FUTBOL PLATJA

Llorenç Gómez, millor gol de l'any al futbol platja

El futbolista de Torredembarra, nominat al millor jugador de futbol platja del món, s'acaba enduent el guardó al millor gol

08/11/2014 11:00h

Àudio:

Torredembarra, al Tarragonès, compta amb un dels millors jugadors de futbol platja del món. Llorenç Gómez, nominat al premi, ha acabat enduent-se dos guardons en la gala celebrada a Dubai aquest divendres a la nit. Si bé no ha estat escollit el millor futbolista del planeta, Gómez s'ha endut el premi al millor gol i la presència a l'equip de les estrelles mundials. Els premis els entrega la Beach Soccer World Wide (BSWW), associació que coordina les competicions internacionals de futbol platja.

L'hem vist donar els seus primers tocs defensant la samarreta de l'equip que el va posar a l'aparador nacional del futbol platja, el XIRIS de Torredembarra. Des de llavors, defensa els colors de la selecció espanyola i ha militat a les files d'equips de Dubai, Itàlia i Turquia. Ara, li arriba un premi més. El torrenc Llorenç Gómez, de 23 anys, tanca l'any com un dels millors jugadors de futbol platja del món.

El futbolista estava nominat al costat de dos experts més. El premi al millor gol del 2014 l'ha obtingut després d'imposar-se a altres nominats de molta qualitat (veure vídeo).  

 

SEGUEIX-NOS «