La Xarxa / Ona La Torre

L'ENTREVISTA 'EN JOC' | LLORENÇ GÓMEZ

Llorenç Gómez: "Vull jugar sempre amb equips que poden guanyar títols"

El jugador torrenc de futbol platja ha guanyat aquest estiu les lligues de Geòrgia, Portugal i Polònia

07/10/2017 21:30h

Àudio:

Llorenç Gómez (Sant Cugat del Vallès, 1991) és un dels millors jugadors del món de futbol platja. El futbolista de Torredembarra va rebre el premi al millor gol del 2014 i ha guanyat aquest estiu les lligues de Geòrgia, Portugal i Polònia. En una curta però meteòrica carrera, que va començar després que una lesió de genoll l'obligués a recuperar-se a la sorra, Llorenç Gómez ha posat el seu nom i el de Torredembarra a l'elit mundial.

Gómez ha aconseguit la lliga georgiana amb el Dinamo de Batumi que va superar per 7-2 el Navy Academy. Curiosament, Llorenç Gómez jugava amb Edu Suárez i Eliott Mounoud, també de Torredembarra, i tots tres van marcar dos gols a la final. Aquest mateix estiu també ha guanyat la lliga de Portugal, fent tres gols en tres partits amb l’SC de Braga, i la lliga de Polònia amb el Team KP Lodz, marcant tres gols decisius a la final contra el Grembach.

Llorenç Gómez també repassa a 'L'entrevista 'En joc'' la seva experiència a la lliga russa, la millor lliga del món, on va pujar al podi amb el CSKA i els seus objectius de futur.

 

SEGUEIX-NOS «