Diumenge 26

Maig de 2019

Manresa celebra que el seu equip de bàsquet recupera el lloc a l'ACB

13/06/2018 09:47h

Manresa ha viscut aquest dimarts una nit de festa per celebrar l'ascens de l'equip de bàsqut ICL a la màxima competició esportiva de l'Estat, la lliga ACB. Queda enrera un any de jugar a la lliga LEB Or després del descens de 2017. Els bagencs van aconseguir una victòria aclaparadora sobre el Melilla per 97 a 67, en el cinquè partit de la final i en un pavelló Nou Congost ple a vessar.

Quan va sonar la botzina l'afició va envair la pista per celebrar l'ascens amb els jugadors, que van lluir samarretes commemoratives, amb el missatge "Tornem". La gesta coincideix amb el major èxit del club, la lliga que van guanyar ara fa 20 anys. El Manresa ha passat la major part de la seva història a la màxima categoria, amb alguns curts parèntesis a la divisió de plata.

El descens de l'estiu passat va arribar després d'una dècada a l'ACB. Això sí, en algunes campanyes la categoria s'havia acabat salvant als despatxos. Ara l'equip dirigit per Diego Ocampo, que va agafar les regnes justament per aquest playoff, tornarà a l'elit. Des d'aquest moment, però, ja toca començar a fer números per pujar amb garanties.

segueix-nos «