Banyoles TV

REPORTATGE | MARCEL ZAMORA

Marcel Zamora, el triatleta fet a si mateix

El triatleta barceloní, establert a Banyoles, prepara els dos grans reptes per a enguany: les ironmans de Mallorca i Malàisia

22/05/2016 15:35h

Marcel Zamora (Barcelona, 1978) és un dels noms clau al món dels triatlons i ironmans de casa nostra. Fa ja 15 anys que és professional i en fa cinc que s'ha establert a Banyoles. La seva vida al Pla de l'Estany gira al voltant de la preparació per a les proves atlètiques. En el calendari d'aquest any té els ironmans de Mallorca i Malàisia com a cites clau. Zamora va començar al món de l'atletisme, amb els primers duatlons a finals dels 90, i després es va introduir als triatlons. El seu dia a dia està dedicat a entrenar-se i competir. Explica que és complicat ser professional d'això: cal entrenar-se, vigilar l'alimentació... i preparar a fons els dos vessants del triatló: l'entrenament i la competició; la part física... i la mental. 

A les curses, explica Zamora, hi juga un component "molt més mental, perquè el físic ja el tens preparat". El barceloní ha trobat a Banyoles un bon lloc per preparar-se. Hi viu més tranquil, més fusionat a la natura.

 

SEGUEIX-NOS «