La Xarxa

TRIATLÓ

Marcel Zamora reviu la seva faceta d'escriptor

'Viu el teu somni', segon llibre del triatleta català

02/10/2014 17:28h

El triatleta Marcel Zamora ha volgut compartir de nou la seva passió amb tots els aficionats a aquest esport. Per això ha publicat el seu segon llibre 'Viu el teu somni', on dóna consells per a qui vulgui iniciar-se en aquest món. Zamora ha estat a La Xarxa per presentar-nos el llibre.

Fa dos anys, Marcel Zamora ja es va llançar a l'univers de l'escriptura amb el llibre Qui vol una vida millor. Però li van quedar coses per explicar i per això torna amb Viu el teu somni, un manual d'instruccions per als iniciats en el món de triatló de part d'un dels millors professionals del moment.

Zamora és la prova vivent de la constància d'un esportista per fer realitat el seu somni. Lligat a l'esport de tota la vida, va iniciar-se de ben jove als duatlons i triatlons, quan aquestes eren una modalitat pràcticament desconeguda al nostre país. No va ser fins que va fer el salt a les Ironmans quan va arribar els seus èxits. Cinc victòries a l'Ironman de Niça i cinc més a l'Embrunman el consagren com un dels millors del món.

Als 36 anys, considera que es troba al cim de la seva carrera. Amb una gran quantitat de somnis fets realitat i d'altres que encara estan per venir.

 

SEGUEIX-NOS «