BÀSQUET

Merchanservis CBS - Sese, primer partit de la Copa Catalunya masculina al 'Bàsquet en joc'

Marc Brugué s'estrenarà a la banqueta local davant un equip barceloní que conserva el bloc de l'any passat

28/09/2017 11:44h

Àudio:

La Copa Catalunya de bàsquet masculí comença a rodar aquest cap de setmana. I un any més, tindrà el suport de La Xarxa de Televisions Locals que tornarà a retransmetre en directe el partit més destacat. En aquesta ocasió, el matx de la jornada el protagonitzaran el Merchanservis CBS i el Sese A (dissabte 30 a les 20.30h).

El conjunt de Sant Feliu de Llobregat ha modificat pràcticament la totalitat del seu planter al llarg d'aquest estiu i ha preparat la competició de Copa Catalunya amb el desig d'obtenir un ascens de categoria que enguany també es preveu tremendament competit. El primer canvi passa per la banqueta, amb l'arribada del nou tècnic blanc-i-blau, Marc Brugué. Sota les ordres del nou entrenador de l'entitat del Baix Llobregat, hi haurà Jeremy Martin com a principal renovació local i les noves referències del Juan Carlos Navarro seran Jose Manuel Coego, amb àmplia experiència dominant les pintures de categories superiors i els reforços de perímetre d'Ibon Miralles i Rafa Melgarejo.

L'equip del Baix Llobregat torna a Copa Catalunya després d'haver descendit d'EBA. En paraules de Marc Brugué, "és una ilusió estar a Lliga Eba al més aviat possible. Tots hem vingut per això i jo sóc el primer que volem donar el millor de nosaltres i esperem que es converteixi en un fet i si no, ho intentarem l'any vinent".


A les files visitants, l'expedició que encapçala Carlos Espona no dista en excés de l'equip que tan bon joc va desplegar la temporada passada, quan es va classificar per uns quarts de final de la Copa Catalunya on els de Virrei Amat van caure contra el campió, l'AE Boet Mataró. En una línia clarament ascendent, i de manera gradual, els nois d'Espona van arribar molt endollats al tram final del curs, en què van rendir a un nivell molt elevat, tant en tasques defensives com pel que fa a l'àrea ofensiva. Els de Barcelona mantenen les primeres espases que els van conduir a la fase final, amb Aitor Andrés com a transcendental pilar interior, juntament amb el bon paper que van tenir Gonzalo Vázquez, Álvaro López i Óscar Cámara com a altres protagonistes destacats de la brillant campanya barcelonina.

El partit el podreu seguir en directe mitjançant 'streaming' a www.laxarxa.com i en diferit al canal 159 de Movistar+ i les televisions de proximitat a partir de les 22h.

 

SEGUEIX-NOS «