La Xarxa

HOQUEI | OK LLIGA

Moritz CE Vendrell-FC Barcelona Lassa, aquest dissabte en directe

Partit d'alt nivell per començar les transmissions d'OK lliga a les TV locals i Movistar+

23/09/2016 11:30h

La Xarxa

Dissabte, a partir de les 12.50h, el programa 'Hoquei en joc' emetrà el partit més destacat de la jornada a l'OK lliga, la competició més important d'hoquei patins. Fruit de l'acord amb la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), La Xarxa adquireix els drets d'una competició d'elit amb àmplia presència catalana. 

Tretze dels 16 equips que la disputen són catalans (CE Noia Freixenet, CP Manlleu, Igualada Calaf Grup, CH Lloret Vila Esportiva, Recam Làser CH Caldes, Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, CP Voltregà, Reus Deportiu La Fira, ICG Software Lleida, CP Vic, Moritz CE Vendrell, FC Barcelona Lassa i Citylift Girona HC).

El primer partit que es podrà veure en directe serà el que obre l'OK lliga, el Moritz CE Vendrell-FC Barcelona Lassa. La narració d'aquest partit, i la de tots els de la temporada, anirà a càrrec de Jordi Martí Tort (Canal Blau), que en aquest enfrontament tindrà com a comentarista Xus Fernández, porter del CE Noia Freixenet

Els partits es podran veure a La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+), a les televisions de proximitat i a laxarxa.com. A banda del Moritz CE Vendrell-FC Barcelona Lassa, ja estan confirmats 5 partits més. El derbi CP Vic-CP Voltregà (1 d'octubre), l'Igualada Calaf Grup-Reus Deportiu La Fira (8 d'octubre), el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi-CE Noia Freixenet (12 d'octubre), el CP Voltregà-Moritz CE Vendrell (15 d'octubre) i CH Lloret Vila Esportiva-Citylif Girona HC (22 d'octubre).

 

SEGUEIX-NOS «