La Xarxa / Canal Taronja Central

BÀSQUET | ACB

Pedro Martínez marxa del Bàsquet Manresa

L'entrenador barceloní s'acull a una clàusula del seu contracte en vigor per trencar el lligam

19/06/2015 20:30h

Pedro Martínez ha aconseguit el que molt pocs creien que fos possible i el que no s'havia assolit les dues darreres temporades: la salvació esportiva del Bàsquet Manresa. Tot i que encara tenia contracte en vigor, el tècnic barceloní s'ha acollit a una clàusula per la qual podia trencar-lo i tot sembla indiciar que la seva pròxima destinació serà el València Basket.

El tècnic català tanca la seva segona etapa a Manresa, breu i intensa, i es converteix en l'entrenador que més victòries suma en la història del club del Bages, 85 partits guanyats. A València ja donen per fet que serà el proper entrenador taronja i només queda per decidir si Carles Duran serà el seu ajudant.

La segona etapa Martínez

La darrera temporada el Bàsquet Manresa es va posar a les mans d'una agència de jugadors per elaborar la planificació esportiva i la plantilla va patir nombrosos canvis i lesions fins ben entrada la segona volta. Pedro Martínez es desesperava sovint amb algunes errades dels seus homes però insistia en les poques opcions que quedaven per salvar-se. Finalment va aconseguir a la pista l'objectiu que en altres temporades s'havia assolit als despatxos: mantenir el club a l'ACB. I ho va aconseguir contra tot pronòstic guanyant a la pista del Reial Madrid en la darrera jornada.

 

SEGUEIX-NOS «