La Xarxa

HANDBOL | DIVISIÓ DE PLATA

Roger Estapé, de la pista als despatxos del BM La Roca

El nou director esportiu vol dotar al club vallesà un model que el faci sostenible esportivament

22/07/2015 17:54h

Roger Estapé comença una nova etapa dintre del Balonmano La Roca. Pocs dies després de retirar-se, seguirà vinculat amb el club des dels despatxos ja que s'encarregarà de la direcció esportiva. El nou repte té una certa assemblança amb la seva anterior tasca com a capità del primer equip: mantenir el club en l'elit de l'handbol estatal.

27 anys al club i 16 temporades al primer equip del Balonmano La Roca. Aquest és el balanç que deixa Roger Estapé fins que aquesta primavera amb 34 anys ha decidit posar punt final a la seva carrera de jugador d'handbol. Una fidelitat reconeguda per l'entitat que va acomiadar el gran capità amb una gran festa a principis d'aquest mes de juliol.

Uns anys que han coincidit amb l'època més brillant de l'equip vallesà, amb l'equip masculí i del femení a la Divisió de Plata. Ara toca defensar els interessos del Balonmano La Roca des dels despatxos. Estapé assumeix el càrrec de la direcció esportiva per no patir per la permanència però, sobretot, per establir un model característic per al club.

En l'equip masculí, Roger Estapé ja ha fet els retocs necessaris amb el seu germà i entrenador del primer equip, Guillem. Dos jugadors del Fraikin (Jordi Puig i Pol Capdevila) més Jordi Altés i Javi Coba són les cares noves per a la temporada vinent.

 

SEGUEIX-NOS «