ETV / Empordà TV / La Xarxa

FUTBOL | ASCENS A TERCERA

Santboià-La Jonquera: a 90 minuts de Tercera

Els dos equips s'enfronten aquest diumenge al partit del 'Futbol en joc' (18h) per decidir quin serà nou equip de Tercera

10/06/2016 15:25h

Aquest diumenge al vespre es decideix el nom de l'últim ascendit de Primera Catalana a Tercera, després que Vilassar de Mar i Castelldefels assolissin la categoria fa dues setmanes. Els dos segons de grup, La Jonquera i Santboià, disputen la tornada de la promoció d'ascens en una cita completament oberta després de l'empat sense gols de l'anada. Per als vermells, que disputen la segona promoció consecutiva, l'èxit representaria retornar a Tercera dos anys després; per als jonquerencs, seria una estrena històrica, ja que mai han jugat per sobre de Primera Catalana.

A la prèvia del partit, les valoracions de Juan Camilo Vázquez, entrenador del FC Santboià, i d'Àxel Vizuete, entrenador de la UE La Jonquera.

Les càmeres de 'Futbol en joc' connectaran amb el Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat a les 17.55h d'aquest diumenge. Narrarem el partit amb els comentaris tècnics de Josu Imanol Julián, entrenador del Suburenc. 

Podreu veure 'Futbol en joc' en directe a més d'una vintena de televisions de proximitat. També es pot seguir la retransmissió per internet.

 

SEGUEIX-NOS «