teleb

REPORTATGE | 'PLAY SIGHT'

Tecnologia al servei de la Penya

El Joventut de Badalona fa servir des de fa unes setmanes un innovador sistema tecnològic per perfeccionar els entrenaments

13/03/2016 16:00h

La Penya ha incorporat en les últimes setmanes el sistema 'Play Sight', que enregistra i reprodueix els exercicis dels entrenaments dels equips del club a l'instant. Es tracta d'una tecnologia d'avantguarda al servei del bàsquet, encara en procés de prova al club badaloní. Sis càmeres reprodueixen imatges a l'instant, en una tecnologia adoptada de les forces aères israelianes, i que fan servir equips punters del bàsquet mundial, com els Golden State Warriors, el millor equip de la NBA en l'actualitat. S'aplica a la Penya en una prova pilot al sud d'Europa. Els badalonins l'han obtingut a cost zero, i l'apliquen ja al bàsquet de formació; ajuda a treballar al detall... i al moment. Des del club creuen que serà un salt qualitatiu en la formació de jugadors, a més de fer-lo servir al bàsquet d'elit.

Els entrenadors poden seleccionar vídeos i fer-los arribar als jugadors perquè després dels entrenaments corregeixin detalls. Descobrim aquest sistema en un reportatge dels companys de teleb.

 

SEGUEIX-NOS «