La Xarxa

FUTBOL CATALÀ | 'MERCATO'

Temps de moviments de mercat al futbol català

En paral·lel a l'última eliminatòria de 'play-off', els equips de Segona B i Tercera ja treballen en la planificació de les plantilles per al curs vinent

19/06/2016 18:00h

Queden encara dos mesos per a l'inici de les competicions al grup 3 de Segona Divisió B i al grup català de Tercera Divisió i els equips catalans implicats ja treballen en la confecció de les plantilles. A Segona B hi ha hagut per ara pocs moviments més enllà dels protagonitzats pel Prat, amb set fitxatges, o de l'arribada de David Gallego a la banqueta de l'Espanyol B. A Tercera, en canvi, hi ha molts moviments: el Figueres compta ja amb 18 jugadors en plantilla. D'altres equips, com el Peralada, la Pobla o el Sabadell B, encara han de definir el projecte.

El Palamós, també té feina molt avançada: 13 renovacions, i 4 fitxatges en clau gironina, amb Sergio García i Jaume Durán, ex del Peralada, al capdavant.

Muntanyesa i Cerdanyola també tenen ja una quinzena de futbolistes en plantilla. Els vallesans, amb tres fitxatges de renom al davant: els de Ramon Rovira, ex de l'Europa, i de Jonathan Collado i Elhadji Bandeh, fins ara al Prat.

El Júpiter compta fins ara amb 9 renovacions i amb quatre fitxatges: dos centrals, Rafa Murillo i Dani Prieto; i dos atacants: Ferran Vila, fins ara al Granollers, i el 9 Eric Blasco.

Repàs de la situació amb data 19 de juny de 2016 (els propers dies variarà encara més).

 

SEGUEIX-NOS «