poliesportiu

"Som un equip nou, som humils, però tenim moltes ganes de donar guerra"

Presentació de l'equip Massi-Tactic

Presentació de l'equip Massi-Tactic

La Xarxa

El 10 de febrer acaba la Volta a la Comunitat Valenciana. En aquesta etapa final debuta el Massi-Tactic UCI Women's Team: és el primer equip ciclista femení català que fa el salt a les categories professionals de la Unió Ciclista Internacional, l'UCI. El Massi-Tactic prendrà part en diverses curses del Calendari UCI Femení i aspira a disputar dues proves del màxim nivell, la UCI World Tour. Una de les seleccionades per a aquesta primera cursa és la Noemí Ferré, l'actual campiona de Catalunya en contrarellotge.

'Avui recordem': José Ríos

La Xarxa

José Ríos durant la Jean Bouin del 2008 // commons.wikimedia.org

José Ríos durant la Jean Bouin del 2008 // commons.wikimedia.org

José Ríos es va dedicar a l'atletisme per la seva gran autoexigència. Aquest atleta de fons de Premià de Mar, va aconseguir els seus grans èxits en la prova dels 10.000 metres on va guanyar 4 campionats d'Espanya consecutius, del 2.000 al 2.003 a més d'un bronze en la mateixa prova en l'Europeu de 2002. També pot presumir d'haver participat en 3 Jocs Olímpics, Sidney 2.000, Atenes 2.004 i Pequín 2.008, així com en 3 Mundials i 3 Europeus més. 

Clàudia Sabata, bicampiona del món sub23 de curses de muntanya, a un pas del Mundial

Clàudia Sabata, bicampiona del món sub23 de curses de muntanya

Clàudia Sabata, bicampiona del món sub23 de curses de muntanya | @FEEC_cat

El passat 15 de gener es van lliurar els premis als millors esportistes catalans de 2018. Entre els protagonistes hi havia Clàudia Sabata, una berguedana de 23 anys que ha estat reconeguda com a esportista femenina amb millor projecció. Aquest 2018, Sabata s'ha proclamat campiona del món sub23 de curses de muntanya (skyrace) i subcampiona del món sub23 de curses verticals.

segueix-nos «