poliesportiu

El primer gran duel de la temporada de rugbi català, a les TV locals

Primera edició de la Supercopa Catalana Vueling

La Xarxa

Les televisions locals continuen apostant pel rugbi català aquesta temporada. I ho fan amb la transmissió del primer gran derbi entre santboians i culers, que es jugaran la Supercopa Catalana Vueling.

Dissabte, el rugbi entra a La Xarxa

Promo de 'Rugbi En joc'

El millor rugbi català arriba a La Xarxa. Des d'aquesta setmana fins al 21 d'abril, el rugbi serà protagonista cada dissabte al migdia a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i a www.laxarxa.cat.

 

Joan Villuendas: "Tenim 8 atletes que baixen d'una hora i poden fer rècord de La Mitja"

Ràdio Silenci / La Xarxa

Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme, a 'L'entrevista 'En joc''. // Ràdio Silenci

Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme, a 'L'entrevista 'En joc'' // Ràdio Silenci

Aquest diumenge es disputa la 32a Mitja Marató de Granollers, les Franqueses i la Garriga, una de les proves catalanes més destacades del calendari atlètic nacional i internacional. Es tracta d'una de les mitges maratons més antigues de Catalunya i ha esdevingut una cita molt apreciada entre els corredors catalans, per la possibilitat que els brinda de competir al costat de grans figures internacionals de l’atletisme i de ser animats per centenars d’espectadors. En aquesta edició, la prova recupera el circuit del 2010, que permet als corredors creuar-se amb els atletes l’elit durant el recorregut.

segueix-nos «

Mira'ns «