poliesportiu

"Aspiro a ser com Gebrselassie, Aouita o El Guerrouj"

Abdessamad Oukhelfen, un migfondista amb projecció

Abdessamad Oukhelfen, un migfondista amb projecció

La Xarxa

El campió marginat. El campió invisible. El campió sense corona. Aquests són alguns dels qualificatius que ha rebut Abdessamad Oukhelfen, un atleta de Reus, nascut al Marroc, que fins ara no ha vist reconegudes les seves victòries als campionats que ha disputat perquè no tenia la nacionalitat espanyola. La seva situació ha variat des d'aquest gener, quan per fi li van concedir la seva petició. Ara tindrà l'ocasió de proclamar-se campió d'Espanya de cross amb tot el reconeixement oficial.

'Avui recordem': Jordi Comas

La Xarxa

Jordi Comas (primer per la dreta) durant els Jocs Mediterranis d'Alegr // cedida

Jordi Comas (1r per la dreta) durant els Jocs Mediterranis d'Alger 1.975// cedida

Jordi Comas va ser un nedador molt destacat de finals de la dècada dels anys 60 i bona part de la dècada dels 70. Va començar al Club Natació Vallirana, però amb només 10 anys el Sabadell el va reclutar a través d'un dels seus entrenadors i descobridor particular de Comas, Kees Oudegest. A partir d'aquí èxits i més èxits, com per exemple: campió en els 100 metres lliures a l'Europeu junior de Viena el 1969, guanyador de diverses medalles en Jocs del Mediterrani o campió espanyol en 40 ocasions entre campionats d'hivern i d'estiu.

"El Dakar enganxa"

L'Espluga FM Ràdio

Jordi Farré i Gonzalo Gil//L'Espluga FM Ràdio

Jordi Farré i Gonzalo Gil //L'Espluga FM Ràdio

Jordi Farré i Fernando Gil són dos esportistes de la Conca de Barberà que han participat en l'última edició del ral·li Dakar. Farré, com a mecànic d'assistència tècnica. I Gil, com a jurat de la prova. Farré suma ja dues participacions en el Dakar. Un ral·li en què també han pres part altres dos esportistes de la comarca: Gonzalo Gil, germà de Fernando, i Ramon Solé.

segueix-nos «