poliesportiu

Les grans estrelles del patinatge artístic es veuen les cares al Campionat de Catalunya

El Campionat de Catalunya de patinatge artístic, a les televisions locals i XALA!

El Campionat de Catalunya comptarà amb 75 participants, entre els quals destaca la triple campiona d’Europa, Mònica Gimeno (CP L’Aldea) i el vigent subcampió del món, Pere Marsinyach (Foment Cardoní). També destaquen el campió del món júnior i d’Europa juvenil i cadet Pau Garcia (Reus Deportiu), així com d’altres medallistes internacionals, com Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrach) o Eloi Canals (APA Alt Maresme).

Karla Sánchez Molina, una mundialista de 14 anys

La Xarxa

Karla Sánchez Molina, novena al Mundial Sub17//@halterofiliamolins

Karla Sánchez Molina, novena al Mundial Sub17//@halterofiliamolins

Es diu Karla Sánchez Molina i, amb tan sols 14 anys, ja sap el que és competir en un Mundial. L'esportista d'Esplugues de Llobregat ha participat al març en el Campionat del Món Sub17 d'Halterofília a Las Vegas, i ha obtingut una meritòria novena plaça. Aquesta temporada ja s'ha fet amb els títols de campiona d'Espanya i de Catalunya, i aspira a tot en l'Europeu que tindrà lloc al setembre a Romania.

Gòtics-Barça Blau, la gran final de la Divisió d’Honor Catalana masculina de rugbi

Viu el desenllaç de la DHC Vueling masculina, aquest dissabte

La DHC Vueling masculina de rugbi es resoldrà aquest dissabte amb la gran final que disputaran Gòtics i Barça Blau. El derbi barceloní no té un favorit clar, després d’unes semifinals molt competides en què tots dos equips van saber patir per assolir els seus objectius.

segueix-nos «