poliesportiu

La màgia del 'Killer' de Santa Coloma arriba al Natació Sabadell

Dani Salgado amb la samarreta del CN Sabadell

"El primer que ha de donar exemple soc jo" sentencia Dani Salgado en la seva presentació com a nou jugador del CN Sabadell. L'aportació de l'espònsor i les gestions de l'entrenador dels vallesans, el mític Diego Blanco, han permès l'arribada del jugador colomenc a Sabadell. Una nova etapa que Salgado enceta després de més de 20 anys de carrera a l'elit amb la mateixa ambició de sempre i ganes d'obrir el camí per portar el CNS a Primera. 

'Herois locals': Montse Ors

Ràdio Cardedeu

L'atleta de Cardedeu, Montse Ors, s'ha convertit en la persona de més edat en acabar la Zegama Aizkorri.

L'atleta de Cardedeu Montse Ors s'ha convertit en la persona de més edat en acabar la Zegama Aizkorri

Ara fa un mes, l’atleta de Cardedeu Montse Ors s'enfrontava a una de les maratons de muntanya més difícils de l'Estat: la Zegama Aizkorri. La cardedeuenca no només va aconseguir superar la prova, sinó que s'ha convertit en la persona de més edat a acabar-la. Amb 54 anys, la Montse ha sorprès a tots per la seva capacitat de superació i pel seu somriure, que la va acompanyar al llarg de tota la cursa.

'Herois locals': Mireia Lapuerta, promesa del judo català

La Xarxa

Mireia Lapuerta i el seu entrenador, Dani Rey // Judo Rei

Mireia Lapuerta i el seu entrenador, Dani Rey // Judo Rei

Campiona d'Europa cadet, 11 medalles en copes d'Europa, 8 medalles en campionats d'Espanya i número 1 del rànquing mundial junior. Aquest és part del palmarès de la jove Mireia Lapuerta, la judoca del Masnou que té un futur més que prometedor! El seu aprenentatge no s'atura i a finals d'aquest mes assistirà al Training Camp Castelldefels organitzat per la federació catalana i avalat per l'europea, on participaran les principals potències del judo per preparar les competicions de l'estiu. Mireia Lapuerta és una heroïna ‘En joc’.

segueix-nos «

Mira'ns «