poliesportiu

Nil Solans, campió del món de ral·lis júnior i WRC3

Nil Solans, campió del món de rallies en categories júnior i WRC3

Nil Solans, campió del món de ral·lis en categories júnior i WRC3

La Xarxa

Ha estat una temporada rodona per a Nil Solans i Miquel Ibáñez. El pilot i copilot de Matadepera han guanyat quatre curses i han fet dos segons llocs en el mundial de ral·lis de la seva categoria, i han conquerit un doble títol mundial: el de WRC3 fa uns mesos a Alemanya, i el júnior al Ral·li de Catalunya d'ara fa 15 dies. La temporada vinent tindran l'oportunitat de competir al mundial WRC2, la segona categoria de la disciplina.

Llorenç Gómez: "Vull jugar sempre amb equips que poden guanyar títols"

La Xarxa / Ona La Torre

Llorenç Gómez, jugador internacional de futbol platja, protagonista de 'L'entrevista 'En joc''.

Llorenç Gómez, jugador internacional de futbol platja, protagonista de 'L'entrevista 'En joc''.

Llorenç Gómez (Sant Cugat del Vallès, 1991) és un dels millors jugadors del món de futbol platja. El futbolista de Torredembarra va rebre el premi al millor gol del 2014 i ha guanyat aquest estiu les lligues de Geòrgia, Portugal i Polònia. En una curta però meteòrica carrera, que va començar després que una lesió de genoll l'obligués a recuperar-se a la sorra, Llorenç Gómez ha posat el seu nom i el de Torredembarra a l'elit mundial.

Àlex Roca, triatleta amb paràlisi cerebral i 76% de discapacitat física

La Xarxa

Àlex Roca, triatleta amb paràlisi cerebral i 76% de discapacitat física, amb la seva parella esportiva, Roger Tuneu, responsable del grup de treball d'esport inclusiu del Consell Català de l'Esport.

Àlex Roca, triatleta amb paràlisi cerebral i 76% de discapacitat física, amb la seva parella esportiva, Roger Tuneu, responsable del grup de treball d'esport inclusiu del Consell Català de l'Esport

Àlex Roca té una discapacitat física del 76% per una paràlisi cerebral que va patir als sis mesos. Malgrat les dificultats que aquesta discapacitat li genera, l'Àlex fa triatlons!

Diumenge 24 de setembre va participar al triatló inclusiu de Gavà amb la seva parella esportiva, el ciclista Roger Tuneu, responsable del grup de treball d'esport inclusiu del Consell Català de l'Esport, que també va patir un greu accident fa 5 anys.

segueix-nos «

Mira'ns «