poliesportiu

"Si no és difícil no té gràcia lluitar"

Sofia Xuan Zhang, en el Mundial de Budapest//rfetm.es

Sofia Xuan Zhang, en el Mundial de Budapest//rfetm.es

La Xarxa

És esquerrana, té 19 anys, i es defineix com a contraatacant. El seu millor cop, la picada dreta. Sofia Xuan Zhang s'ha proclamat triple campiona d'Espanya de tennis taula en individual, dobles femenins i dobles mixtes en el campionat absolut, disputat el 15 de març a Guadalajara. Només una jugadora, Gàlia Dvorak, havia aconseguit aquesta fita.

'Avui recordem': Olga Pardo

La Xarxa

Olga Pardo amb la medalla d'or al Campionat d'Espanya Universitari el 1.988 // cedida

Olga Pardo amb la medalla d'or al Campionat d'Espanya Universitari el 1.988 // cedida

Avui recordem a una altre mite del judo català, avui recordem a Olga Pardo. Aquesta exjudoca de Barcelona es va iniciar tard, però no va trigar gaire a guanyar Campionats de Catalunya absoluts. Sempre el mateix entrenador; Albert Pujol i sempre el mateix club; Club Judo Louis fins al dia de la seva retirada. Subcampiona d'Espanya absoluta el 88 i infinitat de medalles a diferents indrets del món omplen el seu palmarès més que treballat. A partir del 1.992 va començar una retirada que va ser progressiva fins al 1.994. 

Les grans estrelles del patinatge artístic es veuen les cares al Campionat de Catalunya

El Campionat de Catalunya de patinatge artístic, a les televisions locals i XALA!

El Campionat de Catalunya comptarà amb 75 participants, entre els quals destaca la triple campiona d’Europa, Mònica Gimeno (CP L’Aldea) i el vigent subcampió del món, Pere Marsinyach (Foment Cardoní). També destaquen el campió del món júnior i d’Europa juvenil i cadet Pau Garcia (Reus Deportiu), així com d’altres medallistes internacionals, com Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrach) o Eloi Canals (APA Alt Maresme).

segueix-nos «