Dimecres 21

Agost de 2019

Barrufet: "Gràcies a tots els que heu fet gran el Barça d'handbol"

Emotiu homenatge a l'emblemàtic exporter de l'equip blaugrana. La samarreta amb el número 16 ja penja a la part més alta del Palau Blaugrana

27/02/2011 21:15h

El llegendari porter del FC Barcelona d'handbol, David Barrufet, no ha pogut contenir l'emoció quan la seva samarreta amb el dorsal 16 ha estat col·locada al lloc d'honor del Palau Blaugrana en un homenatge que també és "el de la molta gent que ha fet de l'handbol del Barça el que és ara", segons que ha dit. Set mil aficionats han omplert les grades del Palau en un acte que ha tingut l'exjugador i company de Barrufet, Fernando Barbeito com a mestre de cerimònies i que ha reunit exjugadors i personalitats que han volgut estar al costat de 'Barru', acompanyat al centre de la pista per la seva dona Mari Carmen i els seus dos fills, Noa, de 10 anys i Ian, de 6.

Barrufet, visiblement emocionat, s'ha dirigit als espectadors des del centre de la pista i ha assegurat que mai es va plantejar viure un homenatge així, amb un Palau Blaugrana ple i molts coneguts recordant-li el que va fer pel Barça. "Aquest és un regal que agraeixo. És meravellós, però especialment perquè em sento molt estimat per tots i jo us estimo a tots", ha dit el porter retirat.

Ha tingut paraules d'agraïment per als seus excompanys, per a la seva família -"el que més estimo en aquest món", ha remarcat-; a Valero Rivera per l'oportunitat que li va donar en el seu moment i al seu difunt germà Jaume, per inculcar-li l'amor per l'handbol. A la llotja hi havia el president de la Generalitat, Artur Mas, i el del Barcelona, Sandro Rosell, entre moltes personalitats del món de l'esport, i a la pista han desfilat molt dels companys que van compartir samarreta amb Barrufet.

Ha resultat molt emotiu per a Barrufet el moment en el qual els capitans de les seccions de futbol sala, Javi Rodríguez; bàsquet, Roger Grimau; hoquei patins, Alberto Borregán, i del primer equip de futbol, Carles Puyol, li han regalat els seus respectius braçalets de capità. Barrufet també ha rebut la insígnia d'or i brillants de la Federació Espanyola d'Handbol i anhela un últim reconeixement: poder fer un dia el servei d'honor en un partit al Camp Nou.

segueix-nos «