Dimarts 21

Maig de 2019

Dissabte, el rugbi entra a La Xarxa

Les televisions locals emetran el desenllaç de les màximes categories catalanes

12/03/2018 11:47h

El millor rugbi català arriba a La Xarxa. Des d'aquesta setmana fins al 21 d'abril, el rugbi serà protagonista cada dissabte al migdia a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i a www.laxarxa.cat.

 

Les transmissions arrenquen amb les semifinals de la lliga Kopparberg, la categoria femenina. Aquest dissabte, a les 10h, el barceloní Camp Municipal de Rugbi La Foixarda acollirà el doble enfrontament. Primer, el CN Poble Nou - BUC. Després, a les 12h, tindrà lloc la segona semifinal, el GEiEC - Castelldefels RUC.

Els guanyadors d'aquests partits disputaran la final el 24 de març a les 11.30h, al Torrent de Llops (Martorell).

Pel que fa a la Divisió d'Honor masculina, s'oferiran, també en directe, els quarts de final, que es disputaran a La Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat; les semifinals, que tindran lloc al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat, i la final, a La Foixarda. Aquestes transmissions tindran lloc els dies 7, 14, i 21 d'abril respectivament.

Aquests enfrontaments encara no estan definits. Els dos primers classificats de la lliga regular accedeixen directament a semifinals i els classificats entre el tercer i el sisè lloc, juguen els quarts de final. El líder, el Sitges, ja sap que jugarà les semifinals. El Químic i el Barcelona 'Blau', classificats matemàticament per a quarts, lluiten pel lloc de semis que falta per adjudicar, juntament amb l'INEF Lleida. Per darrere, un bon grapat d'equips busquen l'accés a quarts.

Els periodistes de Canal Blau TV de Xavi Fernández i Jordi Martí Tort es combinaran en la narració dels partits. 

segueix-nos «