Dimecres 21

Agost de 2019

La Xarxa

Beisbol

El Club Beisbol i Softbol Sant Boi, campió d'Espanya aleví

L'entitat del Baix Llobregat suma el seu segon títol consecutiu en vèncer el Viladecans per 13 a 4

16/10/2013 17:32h

David Amador

Àudio:

El CBS Sant Boi ha revalidat a casa la seva victòria al Campionat d'Espanya Aleví de beisbol, en derrotar el Viladecans per 13 a 4. És el segon títol consecutiu després del triomf de l'any passat contra el Club Beisbol Barcelona.

El president del Sant Boi, Avelino Vázquez s'ha mostrat molt satisfet de la tasca de Ruben "Roco" Fente i de les seus nens i nenes. El dirigent, en declaracions a La Xarxa de Comunicació Local, assegura que estan "molt contents, perquè és una categoria on treballem molt i, així, recollim els fruits".

El Municipal de Sant Boi ha comptat amb un gran ambient i una molt bona organització dels treballadors del Sant Boi i dels voluntaris del Projecte Gavanenc i del Viladecans.

A tot això, el president del Sant Boi té clar que el 2013 ha estat un any rodó per al seu club, després de guanyar també el Campionat d'Espanya de Beisbol infantil, i els subcampionats de Softbol cadet i Beisbol juvenil; tot això, a més del doblet del sènior femení, amb Lliga i Copa de la Reina. Per aconseguir aquests èxits, Avelino Vázquez té clar que la formació és fonamental: "S'ho han passat molt bé, ens han felicitat. Tenim molta cura d'aquest campionat, perquè sabem que hem de treballar el planter, ajudant les escoles", conclou Avelino Vázquez, dirigent del CBS Sant Boi.
 
Després del Campionat d'Espanya aleví torna la Copa de Catalunya de Beisbol i Softbol.

segueix-nos «