Dimarts 17

Setembre de 2019

ESPORTS

Les grans estrelles del patinatge artístic es veuen les cares al Campionat de Catalunya

Gaudeix del torneig sènior masculí i femení aquest dissabte i diumenge, en directe a les televisions locals i a XALA!

17/04/2019 15:39h

La Xarxa

El Campionat de Catalunya comptarà amb 75 participants, entre els quals destaca la triple campiona d’Europa, Mònica Gimeno (CP L’Aldea) i el vigent subcampió del món, Pere Marsinyach (Foment Cardoní). També destaquen el campió del món júnior i d’Europa juvenil i cadet Pau Garcia (Reus Deportiu), així com d’altres medallistes internacionals, com Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrach) o Eloi Canals (APA Alt Maresme).

El torneig se celebrarà al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Cristina d’Aro i estrenarà un nou sistema de puntuació. Se celebra després que els patinadors catalans hagin brillat al Campionat d’Espanya de figures obligatòries de patinatge artístic, en què els representants de la Federació Catalana han aconseguit 9 ors.

On i quan podreu seguir el Campionat?

Els programa llarg sènior femení s'emetrà aquest dissabte, a partir de les 18.30h. El masculí serà diumenge, a partir de les 12.50h. Els podreu seguir en directe per ‘streaming’ a la plataforma XALA! i a les televisions locals. Cliqueu aquí per veure la llista completa.

segueix-nos «