Dimecres 21

Agost de 2019

Plega Barrufet, el "superheroi del Barça"

08/02/2010 14:03h

El porter del FC Barcelona, David Barrufet, ha confirmat oficialment aquest dilluns la seva retirada. Barru, que ha estat qualificat pel president del club, Joan Laporta, de "súperheroi del Barça", ha anunciat que plega perquè volia fer-ho "estant físicament i mentalment bé" i ha manifestat que "penso que &eac ute;s el moment de fer-ho". El porter ha justificat que anunciar-ho en aquest moment és ideal "perquè no vull molestar l'equip" ja que "no m'ho perdonaria mai".

El porter David Barrufet plega. Barru, que ha confessat que anunciar aquesta decisió "és més difícil que el dia del debut", ha confirmat la seva retirada ja que al seu parer "és el moment de fer-ho". Barrufet ha especifcat que sempre havia volgut plegar quan estigués bé físicament i mentalment i ha subratllat que aquest moment ha arribat. Visiblement emocionat, el porter ha assegurat que "em teniu massa vist" i ha indicat que "he gaudit com un nen de totes les etapes".

Tot i això, Barrufet no es deslligarà del club, ja que hi continuarà com a membre del servei jurídic. Barrufet, llicenciat en dret, ha indicat que "tinc moltes ganes d'exercir d'advocat" i quer "entrar al departament jurídic del millor club del món és un honor".

Al torn dels agraïments, Barru ha remarcat especialment la figura del seu germà, mort l'agost del 1998. El porter ha indicat que es va convertir en jugador d'handbol perquè el seu germà hi jugava i ha subratllat que "tota la meva trajectòria va dedicada a ell".

De la seva banda, el president del club, Joan Laporta, ha manifestat que la carrera de Barrufet, amb 77 títols de palmarès, és "un exemple de professionalitat" i ha felicitat el porter per haver viscut "una vida dedicada al Barça esportivament". 

segueix-nos «