REPORTATGES

L'exemple de Jaume Monasterio

Jaume Monasterio, millor esportista universitari del 2016

La Xarxa

Cada any, els campionats universitaris viuen el seu dia gran quan s'entreguen els premis als esportistes més destacats. Hi ha guardons per categoria, però també es reconeix la figura del millor esportista universitari absolut. L'any passat, el premi en categoria masculina el va rebre en Jaume Monasterio, un nedador sitgetà discapacitat que als europeus universitaris va aconseguir 5 medalles. Des de La Xarxa ens hem apropat a un dels seus entrenaments. 

El Junior acollirà amb il·lusió les copes d'hoquei herba

Cugat.cat

El Junior es prepara per acollir les copes d'hoquei herba

Les instal·lacions del Junior Futbol Club, a Sant Cugat del Vallès, acolliran aquest cap de setmana la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba. Al terreny esportiu, el Junior femení, vigent subcampió de Copa i segon a la Divisió d'Honor, encara amb molta il·lusió la cita; l'Egara serà el seu primer rival. El Junior masculí s'enfrontarà al Complutense en l'estrena de quarts de final. Les fases finals suposaran, a més, el plat fort de les celebracions del centenari d'un club en constant creixement i amb fortes ambicions. Ho repassem en aquest reportatge de Cugat.cat.

Marcos Ruiz i Andrea Garrido, el futur de l'halterofilia catalana

La Xarxa

Marcos Ruiz en una de les seves últimes competicions

Marcos Ruiz en una de les seves últimes competicions

L'halterofilia catalana viu un bon moment. Actualment diversos halters nascuts i formats a casa nostra estan fent carrera estatal, europea, i fins i tot, mundial. Unes fites que posen de manifest la bona feina feta des dels clubs de casa nostra. Des de La Xarxa hem volgut aproximar-nos a aquest esport i per això hem parlat amb diferents protagonistes.

segueix-nos «