REPORTATGES

El patinatge català tanca un 2016 brillant

El CPA Olot va guanyar el 10è títol mundial a Novara, on el CPA Girona va ser segon // CPA Olot

El CPA Olot va guanyar el 10è títol mundial a Novara, on el CPA Girona va ser segon // CPA Olot

La Xarxa

El patinatge català tanca un 2016 brillant, tan brillant com les medalles que s'han penjat els equips de Grups de Xou com l'Olot i el Girona, o també Mònica Gimeno i Pere Marsinyach a títol individual. El patinatge català és un dels grans dominadors del panorama mundial, però lluny de conformar-se, afronta el 2017 amb l'ambició de millorar, innovar i repetir títols.

El rem tortosí, protagonista a Rio 2016

Canal Terres de l'Ebre

Reportatge 'En joc': Remers tortosins a Rio 2016

Entre les desenes d'esportistes catalans que a l'agost viatjaran a Rio de Janeiro per disputar els Jocs Olímpics, n'hi ha fins a cinc que provenen de les Terres de l'Ebre i que competiran en una mateixa disciplina: el rem. Tres d'aquests, a més, són de la mateixa ciutat, Tortosa. Són Àlex Sigurbjörnsson i els germans Pau i Xavi Vela. Tots tres van començar la pràctica d'aquest esport al Club de Rem Tortosa i des de fa anys viuen i s'entrenen a Banyoles. Aquests dies intensifiquen la preparació per fer un bon paper davant tot el món.

1975-2016 Indústries Garcia: La fàbrica del futbol sala

La Xarxa

Reportatge 'En joc': Vicenç Garcia

Menorquí de naixement, colomenc d'adopció i, per sobre de tot, home d'esport i d'empresa. Sense la figura de Vicenç Garcia no es podria, sens dubte, entendre el futbol sala català. En l'any setanta va fundar una petita factoria de metal·lúrgia i la seva passió per l'esport el va portar a organitzar un equip d'empresa. Així va néixer el club degà de la Lliga Nacional de Futbol Sala, el Futbol Sala Garcia. Abans Indústries, després Marfil i ara Catgas Energia Santa Coloma. Durant més de 40 anys d'història, el conjunt colomenc ha tingut molts noms però només un president, que continua sent l'ànima del club.

segueix-nos «