waterpolo

Fran López, la veu del CN Sant Feliu

Fran López, la veu del CN Sant Feliu

ETV / La Xarxa

El Club Natació Sant Feliu ha obtingut aquest cap de setmana la permanència a la Divisió d'Honor Femenina de waterpolo. Qui segur que va gaudir com ningú d'aquesta victòria va ser l''speaker' del club, la veu de l'equip i una persona molt estimada a Sant Feliu. És en Fran López, que tot i ser invident no té cap tipus de problema per cantar alineacions, gols i tot el que calgui.

La Bíblia del waterpolo

m1tv

L''Anuari del waterpolo català', obra clau per als seguidors d'aquest esport

Al periodista Dani Pajuelo el van animar a potenciar el seu esport mitjançant la creació d'un anuari, tal com ja es feia al món del futbol. Vuit edicions després l''Anuari del waterpolo català' recull en 164 pàgines la informació de 226 equips i més de 4 mil jugadors. Una eina molt vàlida per a qualsevol amant de l'esport. I també per als periodistes que segueixen aquest esport i on poden trobar moltes dades. La feina dels clubs, que són els que aporten moltes de les dades, és primordial per a Pajuelo.

 

'Herois locals': Mirko Blazevic al CN Premià

Ràdio Premià de Mar

Mirko Blazevic, a la piscina del CN Premià. // Font: Ràdio Premià de Mar

Mirko Blazevic, referent del waterpolo serbi, a la piscina del CN Premià. // Ràdio Premià de Mar

Mirko Blazevic és un estudiós del waterpolo i un entrenador que ha aconseguit tots els títols mundials, menys l’or olímpic. Fa uns dies, Blazevic va impartir una masterclass a les instal·lacions del CN Premià i n’hem volgut saber més. Clara Pàmies de Ràdio Premià de Mar ens acosta la seva figura amb aquest reportatge.

segueix-nos «