waterpolo

La Bíblia del waterpolo

L''Anuari del waterpolo català', obra clau per als seguidors d'aquest esport

m1tv

Al periodista Dani Pajuelo el van animar a potenciar el seu esport mitjançant la creació d'un anuari, tal com ja es feia al món del futbol. Vuit edicions després l''Anuari del waterpolo català' recull en 164 pàgines la informació de 226 equips i més de 4 mil jugadors. Una eina molt vàlida per a qualsevol amant de l'esport. I també per als periodistes que segueixen aquest esport i on poden trobar moltes dades. La feina dels clubs, que són els que aporten moltes de les dades, és primordial per a Pajuelo.

 

'Herois locals': Mirko Blazevic al CN Premià

Ràdio Premià de Mar

Mirko Blazevic, a la piscina del CN Premià. // Font: Ràdio Premià de Mar

Mirko Blazevic, referent del waterpolo serbi, a la piscina del CN Premià. // Ràdio Premià de Mar

Mirko Blazevic és un estudiós del waterpolo i un entrenador que ha aconseguit tots els títols mundials, menys l’or olímpic. Fa uns dies, Blazevic va impartir una masterclass a les instal·lacions del CN Premià i n’hem volgut saber més. Clara Pàmies de Ràdio Premià de Mar ens acosta la seva figura amb aquest reportatge.

'Herois locals': Xevi Buch, al cim de l'arbitratge mundial de waterpolo

Ràdio Les Planes

L'olotí Xevi Buch, àrbitre internacional de waterpolo, va xiular la final femenina dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

L'olotí Xevi Buch, àrbitre internacional de waterpolo, va xiular la final femenina dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro

Xevi Buch és un dels àrbitres de waterpolo més cobejats del món. L’olotí, àrbitre habitual de la Divisió d’Honor i la Champions de waterpolo, va xiular l’últim Mundial de Kazan i els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. De fet, fins i tot, va arbitrar la final olímpica femenina. Una passió que combina com pot amb la feina, és director comercial d'una empresa càrnia, i amb la família, té dona i dos fills. Coneixem més en profunditat la figura de Xevi Buch, un garrotxí que ha voltat mig món arbitrant partits de waterpolo.

segueix-nos «

Mira'ns «